-->

Oksford'un Öküzü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Oksford'un Öküzü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Oksford'un Öküzü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Oksford'un Öküzü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu eğlenceli etimoloji kitabı Batı dillerinden, Arapçadan, Farsçadan ve başka dillerden dilimize geçen aşağıdakiler gibi yüzlerce kelimenin aslında ne anlama geldiğini anlatıyor. Mavi: Su Gibi Dekan: Onbaşı Şoför: Ateşleyici Wi-Fi: Telsiz Bağlantı Protokol: Öne Yapışan Kokpit: Horoz Çukuru Kamikaze: İlahi Rüzgâr Fidel Castro: Sadık Kale Fotoğraf: Işıkla Yazmak Muhammed: Çok Övülmüş Mustafa Kemal: Seçkin Olgunluk Felsefe: Hikmet Sevgisi Basketbol: Sepet Topu Himalaya: Kar Yurdu Pijama: Ayak Elbisesi Mevlana: Efendimiz Sehpa: Üç Ayak Cezayir: Adalar Eşya: Şeyler Hafta: Yedi Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Oksford'un Öküzü kitabını için satın alma linkleri:
Oksford'un Öküzü kitabını satın al

***** Oksford'un Öküzü indirme linkleri:
Oksford'un Öküzü kitabını PDF İndir
Oksford'un Öküzü kitabını ePub İndir
Oksford'un Öküzü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Oksford'un Öküzü kitabını ele aldık. Oksford'un Öküzü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Oksford'un Öküzü kitabının yazarı, Oksford'un Öküzü kitabının fiyatı ve Oksford'un Öküzü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Oksford'un Öküzü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Oksford'un Öküzü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Oksford'un Öküzü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Oksford'un Öküzü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information