-->

Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Merhaba arkadaşlar ben Şakir! Olağanüstü olayların eksik olmadığı mahallemizde yepyeni maceralara hazır mısınız? Babam Remzi ve Fil Necati Ağabey, Muhtişim Dedektifler olarak yine iş başındalar. Bakalım mahallemizdeki Kurt Adam’ı bulabilecekler mi? Fil Necati Ağabey’in yanlış anlamalarına, iştahına ve sakarlıklarına rağmen üstesinden hep birlikte geldiğimiz birbirinden heyecanlı, aksiyon dolu hikâyeler sizi bekliyor. ÜRÜN KÜNYESİ: Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9,ISBN/BARKOD: 9786257124492,Kitap,Çocuk Kitapları,Roman-Hikaye-Öykü,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,Eksik Parça Çocuk Yayınları, YAZAR: Varol Yaşaroğlu SAYFA SAYISI: 208 BASIM YILI: 2020 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 1 CİLT DURUMU: Ciltli DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 2.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: Genel Okuyucu Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabını için satın alma linkleri:
Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabını satın al

***** Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 indirme linkleri:
Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabını PDF İndir
Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabını ePub İndir
Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabını ele aldık. Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabının yazarı, Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabının fiyatı ve Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Muhteşem Dedektifler Kral Şakir 9 kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information