-->

Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yalanların, ihanetlerin ve tüm ölümlerimin üzerini örtmeden de yaşanıyormuş. Ben küçük yaşımda, hayatımdaki insanların en büyük ihanetlerinin görgü tanığıydım. Adalet önüne çıkarılsam, benim gibi birinci derece görgü tanıklarını koruma altına alırlardı ama en sevdiklerim tarafından ölümle tehdit edilirdim. Sakın kimseye söyleme, “SUS” yoksa ölürsün. Ben zaten ihanetlere her tanık olduğumda kurşuna dizilip öldürülmüyor muydum? Ha bir kez ölmüşüm, ha her gün, ne fark ederdi ki; Bir şarkının dalgalarına bıraktım kendimi bugün, nasıl olur sözcükleri, sus yoksa ölürsün tehditleri, beni pervasızca geçmişe savurup duruyor. Şu anki zamandan farkı olmayan, farkı yok hiçbir şeyin, duruyorum. Bir yerde batıyorum dipten dibe, o küf kokan bataklık, beni yavaş yavaş içine alıyor. Yardım isteyeceğim ama haber salınacak kimsem yok. Göbeğime kadar bataklığa batıyorum. Beni oradan çıkarmak bahanesiyle, kurşunları ısıtıp üzerime dökün. Yüzüme bakan o sahte gözbebeklerinizi de çekip alın üzerimden, boğulur gibi oluyorum. Semra Yalçın Fatma Asar Solak

***** Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabını için satın alma linkleri:
Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabını satın al

***** Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık indirme linkleri:
Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabını PDF İndir
Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabını ePub İndir
Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabını ele aldık. Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabının yazarı, Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabının fiyatı ve Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kodlanmış Hayatlar Serisi 1 / İçimdeki Mezarlık kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information