-->

Kaç Punto Kaç! Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kaç Punto Kaç! kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kaç Punto Kaç! kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kaç Punto Kaç! kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
'Annemin adı Armoni Babamın adı Bando Armonikamın adı oluverdi Armondo!' İşte karşınızda altın kalpli ayıcık Punto! Sözcükleri ve melodileri bulmayı çok seven bu tatlı cambaz, sayıların ona göz kırptığı yerlerde, öyle pek de güleryüzlü olamaz! Sayılarla arası bir türlü barışmaz; bir ses yankılanır kalbinde: 'Kaç Punto kaç!' Punto'nun yolu bir gün, kalbini altın gibi parlatan bir sayıyla kesişir. 'Altın Oran' denilen bu değer acaba nedir? Sözcükler, müzik, matematik ve doğa arasında köprü kuran bu macerada, Punto'nun yol arkadaşı olmak ister misin? Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Kaç Punto Kaç! kitabını için satın alma linkleri:
Kaç Punto Kaç! kitabını satın al

***** Kaç Punto Kaç! indirme linkleri:
Kaç Punto Kaç! kitabını PDF İndir
Kaç Punto Kaç! kitabını ePub İndir
Kaç Punto Kaç! kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kaç Punto Kaç! kitabını ele aldık. Kaç Punto Kaç! kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kaç Punto Kaç! kitabının yazarı, Kaç Punto Kaç! kitabının fiyatı ve Kaç Punto Kaç! yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kaç Punto Kaç! kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kaç Punto Kaç! kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kaç Punto Kaç! kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kaç Punto Kaç! kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information