-->

İmkansız Kale Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İmkansız Kale kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İmkansız Kale kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İmkansız Kale kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
2018 En İyi Genç Yetişkin Romanı Dalında Edgar Ödülü Adaylığı İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz? 1987 yılının en ünlü kadınlarından Vanna White ın fotoğrafları Playboy da yayımlanınca dergiyi satın almaya yaşları yetmeyen Billy, Alf ve Clark adındaki üç lise öğrencisi, Zelinsky nin dükkânından dergiyi çalmak için plan yaparlar. Dükkâna girmek için çatılardan geçmeleri, gözü pek polis Tack ı atlatmaları, tehlikeli köpek Arnold Schwarzenegger e yakalanmamaları ve dükkânın alarmını sessizce aşmaları gerekmektedir. Alarmın şifresini öğrenmek için dükkân sahibinin kızıyla yakınlaşıp onu kandırmayı planlarlar. Bu 'özel görev' için seçilen bilgisayar âşığı Billy, Mary Zelinsky yle yakınlaşıp onunla İmkânsız Kale adlı oyunu üzerinde çalışmaya başlayınca işler kontrolden çıkmaya başlar. Basit bir hırsızlık planı üç gencin başlarına açılmadık iş bırakmaz. İmkânsız Kale, seksenlerin bilgisayar ve video kaset çılgınlığını gençlik sıkıntılarıyla harmanlayan, aksiyon dolu bir aşk hikâyesi. 'Ernest Cline ın Başlat ını sevenlerin bayılacağı bir eser.' -Seth Grahame-Smith, New York Times çoksatanı Aşk, Gurur ve Zombiler in yazarı 'İmkânsız Kale kısmen bir aşk öyküsü, kısmen bir büyüme hikâyesi ve kısmen de bir soygun filmi gibi. Arkadaşlık, aşk acısı ve bilgisayar oyunları hakkında zekice yazılmış bir eser.' -Ben H. Winters, Edgar ödüllü Kıyamet Polisi üçlemesi ve Yeraltı Havayolları nın yazarı 2018 En İyi Genç Yetişkin Romanı Dalında Edgar Ödülü Adaylığı İlk aşkınızı hatırlıyor musunuz? 1987 yılının en ünlü kadınlarından Vanna White ın fotoğrafları Playboy da yayımlanınca dergiyi satın almaya yaşları yetmeyen Billy, Alf ve Clark adındaki üç lise öğrencisi, Zelinsky nin dükkânından dergiyi çalmak için plan yaparlar. Dükkâna girmek için çatılardan geçmeleri, gözü pek polis Tack ı atlatmaları, tehlikeli köpek Arnold Schwarzenegger e yakalanmamaları ve dükkânın alarmını sessizce aşmaları gerekmektedir. Alarmın şifresini öğrenmek için dükkân sahibinin kızıyla yakınlaşıp onu kandırmayı planlarlar. Bu 'özel görev' için seçilen bilgisayar âşığı Billy, Mary Zelinsky yle yakınlaşıp onunla İmkânsız Kale adlı oyunu üzerinde çalışmaya başlayınca işler kontrolden çıkmaya başlar. Basit bir hırsızlık planı üç gencin başlarına açılmadık iş bırakmaz. İmkânsız Kale, seksenlerin bilgisayar ve video kaset çılgınlığını gençlik sıkıntılarıyla harmanlayan, aksiyon dolu bir aşk hikâyesi. 'Ernest Cline ın Başlat ını sevenlerin bayılacağı bir eser.' -Seth Grahame-Smith, New York Times çoksatanı Aşk, Gurur ve Zombiler in yazarı 'İmkânsız Kale kısmen bir aşk öyküsü, kısmen bir büyüme hikâyesi ve kısmen de bir soygun filmi gibi. Arkadaşlık, aşk acısı ve bilgisayar oyunları hakkında zekice yazılmış bir eser.' -Ben H. Winters, Edgar ödüllü Kıyamet Polisi üçlemesi ve Yeraltı Havayolları nın yazarı Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** İmkansız Kale kitabını için satın alma linkleri:
İmkansız Kale kitabını satın al

***** İmkansız Kale indirme linkleri:
İmkansız Kale kitabını PDF İndir
İmkansız Kale kitabını ePub İndir
İmkansız Kale kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İmkansız Kale kitabını ele aldık. İmkansız Kale kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İmkansız Kale kitabının yazarı, İmkansız Kale kitabının fiyatı ve İmkansız Kale yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İmkansız Kale kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İmkansız Kale kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İmkansız Kale kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İmkansız Kale kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information