-->

Gog Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gog kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gog kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gog kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
20. yüzyılın ilk yarısının en tartışmalı yazınsal kişiliklerinden biri olan Giovanni Papini (1881-1956), Gog da yarattığı saf, cahil ama bir yandan da dünyada olup bitenin nedenini arayan Amerikalı milyarder tipi aracılığıyla olağandışı bir portreler galerisi çiziyor. Elinin altında imparatorlara yaraşır bir servet bulunan bu yarı vahşi ‘kahraman , kitapta Bernard Shaw dan Gahndi ye, Freud dan Einstein a kadar pek çok ünlü kişiyle tanışıyor ve içgüdüsel zekâsını en akla gelmez istekleri yerine getirmek için kullanıyor. İnsanlar sağır kalpleri yüzünden yüzyıldan yüzyıla daha çok azap çekilen bir cehennemde hâlâ inleyip duruyorlar diyen Papini, taklidi imkânsız üslubu ve hicviyle düzyazının Dante si olarak adlandırılan bir yazar. Tanıtım Metni 9789754581522İş Bankası Kültür Yayınları9789754581522 Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Gog kitabını için satın alma linkleri:
Gog kitabını satın al

***** Gog indirme linkleri:
Gog kitabını PDF İndir
Gog kitabını ePub İndir
Gog kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gog kitabını ele aldık. Gog kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gog kitabının yazarı, Gog kitabının fiyatı ve Gog yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gog kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gog kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gog kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gog kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information