-->

Eve Giden Küçük Tren Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Eve Giden Küçük Tren kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Eve Giden Küçük Tren kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Eve Giden Küçük Tren kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Gülümseten Öyküler"iyle çocuk edebiyatı klasikleri arasına giren mizah ustası Behiç Ak, ödüllerle taçlanan Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği!'nin ardından çocuk romanları koleksiyonuna yeni bir kitap ekledi. Sanatçı, bu son romanında neşesini kaybetmiş bir köyün, bir hayali gerçekleştirme çabası etrafında toplanıp yaşama dönmesini anlatıyor. Mülkiyet ilişkileri, yaşama sevinci, bir amaç için birlikte çabalamak gibi hem toplumsal hem bireysel yaşama ilişkin önemli konuları mizah dolu bir kurgu ve özgün desenleriyle aktarıyor. Çocukların hayal gücünü ve hayata bir öykü gibi bakışını yücelten; kadının önderliğini ve yaratıcılığını ön plana çıkaran roman, renkli karakterleri, umut dolu öyküsü ve eğlenceli desenleriyle herkesi kitap okuma keyfine davet ediyor. Maden ocakları yıllar önce kapatılmış bir köyün halkı, üretmekten aldığı keyfi unutalı çok olmuştur. Herkes evine çekilmiş; umudunu ve neşesini yitirmiştir sanki. Günün birinde, eşyasını bir eşeğin sırtına yüklemiş Münevver Hanım çıkagelir. Onun hayalleri, köyün en hayalci çocuğu İlyas'ınkilerden bile daha çılgın gibidir. Büyük şaşkınlık yaratan Münevver Hanım, İlyas'la birlikte tek tek kapıları çalmaya başlar; acaba köyü canlandırmayı başaracaklar mıdır? ÜRÜN KÜNYESİ: Eve Giden Küçük Tren,ISBN/BARKOD: 9786059952248,Kitap,Çocuk Kitapları,Roman-Hikaye-Öykü,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,Günışığı Kitaplığı, YAZAR: Behiç Ak SAYFA SAYISI: 144 BASIM YILI: 2020 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 14 CİLT DURUMU: Ciltsiz DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 2.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: 7-10 Yaş Okuma Kitapları Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Eve Giden Küçük Tren kitabını için satın alma linkleri:
Eve Giden Küçük Tren kitabını satın al

***** Eve Giden Küçük Tren indirme linkleri:
Eve Giden Küçük Tren kitabını PDF İndir
Eve Giden Küçük Tren kitabını ePub İndir
Eve Giden Küçük Tren kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Eve Giden Küçük Tren kitabını ele aldık. Eve Giden Küçük Tren kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Eve Giden Küçük Tren kitabının yazarı, Eve Giden Küçük Tren kitabının fiyatı ve Eve Giden Küçük Tren yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Eve Giden Küçük Tren kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Eve Giden Küçük Tren kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Eve Giden Küçük Tren kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Eve Giden Küçük Tren kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information