-->

Evde Ve Uzakta Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Evde Ve Uzakta kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Evde Ve Uzakta kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Evde Ve Uzakta kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Gençlik arayışlarını ve aile sorunlarını ergen gözüyle anlatan usta işi bir roman! Genişlemiş bir ailenin üyesi olan Erika, hoş bir genç kız olarak serpilen ablası İlse'nin neden sürekli yalan söylediğini, annesiyle neden kavga edip durduğunu anlayamaz. Evdeki özgürlüklerin yetersizliğini, büyüklerin daraltıcı baskısını hissetse de, İlse'nin verdiği beklenmedik karar ve doğurduğu sonuçlar, onu derinden etkiler. Erika sorularının yanıtlarını, ablasını ararken bulabilecektir ancak... Günümüzün en sevilen çocuk ve gençlik kitapları yazarlarından Christine Nöstlinger, genişledikçe bireyleri birbirinden uzaklaşan modern ailede çocukların sorunlarını irdelerken, ergenin dünyasına duyarlıkla yaklaşıyor. Kendi çocuklarına bile hoşgörüyle davranmayı başaramayan baskıcı yetişkinleri, tipik Nöstlinger üslubuyla, ustaca bir mizahla eleştiriyor. Yazar, antiterbiyeci bakış açısının en iyi örneklerinden olan bu romanında, çocuğun yanında dururken, yetişkini de göz ardı etmiyor. Uluslararası birçok saygın edebiyat ödülünün sahibi usta yazar, hangi yaştan olursa olsun yarattığı kahramanlarını, eğrisi doğrusuyla kendi gerçekliği içinde derinlikli ve çok boyutlu bir anlatımla işliyor. ÜRÜN KÜNYESİ: Evde Ve Uzakta,ISBN/BARKOD: 9789944717601,Kitap,Edebiyat,Roman,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,Günışığı Kitaplığı, YAZAR: Christine Nöstlinger SAYFA SAYISI: 196 BASIM YILI: 2020 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 7 CİLT DURUMU: Ciltsiz DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 2.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: Genel Okuyucu Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Evde Ve Uzakta kitabını için satın alma linkleri:
Evde Ve Uzakta kitabını satın al

***** Evde Ve Uzakta indirme linkleri:
Evde Ve Uzakta kitabını PDF İndir
Evde Ve Uzakta kitabını ePub İndir
Evde Ve Uzakta kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Evde Ve Uzakta kitabını ele aldık. Evde Ve Uzakta kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Evde Ve Uzakta kitabının yazarı, Evde Ve Uzakta kitabının fiyatı ve Evde Ve Uzakta yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Evde Ve Uzakta kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Evde Ve Uzakta kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Evde Ve Uzakta kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Evde Ve Uzakta kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information