-->

Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Herkesin “çok” olmakla, güçlü olmakla, muktedir olmakla, hep kazanmakla övündüğü bir dünya oldu burası... Tuhaf bir biçimde herkesin gün geçtikçe yalnızlaştığı, mutsuzlaştığı bir dünya… İşte böyle bir dünyada biz size “başarısızlıktan” söz etmek istedik. İçimizdeki yetersizlik duygusundan, hata yapma korkusundan, çok isteyip de becerememekten, yanlış kararlarımızın ödettiği bedellerden ve kendimizle yüzleşmenin nasıl zor olduğundan... Başarısızlık aslında büyük bir özgürlük,vazgeçmek büyük bir cesaret, bunları anlatmak istedik. Hikâyelerine aracı olduğumuz çok değerli isimler, bazen kahkahalarla, bazen gözyaşlarıyla en kişisel anılarını paylaştılar. Çoğu “İlk kez anlatıyorum bunu” diyerek başladı söze; öylesine saklı köşelerden çıktı geldi hatıralar, duygular. Cem Yılmaz, Muhtar Kent, Ali Sabancı, Zeynep Bodur Okyay, Cem Boyner, Arda Turan, Hüsnü Özyeğin, Hanzade Doğan Boyner, Abdülkadir Konukoğlu ve Mustafa Denizli’nin içtenlikle anlattıkları hikâyelerinde kendi izinizi süreceksiniz. Sonrası size kalmış... İster hayallerinize rağmen “başarı”nın ışıklı neonlarının arkasına saklanın, ister kendiniz olma cesaretini göstererek denemeye devam edin... Marka : Kronik Kitap Barkod : 9789752430075 Yazar : Özlem Gürses Tatar Sayfa Sayısı : 200 Kağıt Cinsi : 2.Hamur En-Boy-Yükseklik : 15,00 X 23,00 X 1,50 Bu ürün AKINSOFT E-Ticaret Sistemleri tarafından listelenmiştir

***** Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabını için satın alma linkleri:
Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabını satın al

***** Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) indirme linkleri:
Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabını PDF İndir
Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabını ePub İndir
Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabını ele aldık. Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabının yazarı, Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabının fiyatı ve Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bazen Olmaz Başarısızlık Hikayeleri (Özlem Gürses Tatar) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information