-->

Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Birinci Dünya Savaşı tarih yazımında Osmanlı Devleti’nin savaş sırasında müttefikleriyle ilişkisi çoğunlukla Almanya merkezli ele alındığından Avusturya-Macaristan genelde göz ardı edilmiştir. 19. Yüzyılın çok uluslu bu iki imparatorluğu, Modern dönemde Avrupa’da o zamana kadar yaşanmış en kapsamlı ve uzun süreli savaşa aynı tarafta katılmışlardır. Her ikisi de İttifak devletlerinin en güçlüsü Almanya ile müttefiktir. Dolayısıyla ilişkileri Almanya’nın gölgesinde şekillenmiştir. Savaşın kaybedilmesiyle çok uluslu imparatorlukları ortadan kalkmış ve yeni ulus devletler kurulmuş, cumhuriyet rejimine geçilmiştir. Ancak, çok uluslu imparatorluk döneminin izleri gerek Avusturya’da gerekse Türkiye’de halen mevcuttur. 19. Yüzyılı sona erdiren Birinci Dünya Savaşı’na Osmanlı ve Avusturya-Macaristan İmparatorlukları penceresinden bakmak, savaşa giden taşları döşeyen milliyetçilik, emperyalizm ve militarizm politikalarının nasıl şekillendiği sorusuna katkı sunar. Balkanlar’dan Orta Doğu’ya geniş bir yelpazede Avusturya-Macaristan’ın takip ettiği Osmanlı politikasının analizi imparatorluğun karşı karşıya kaldığı sorunlara da ışık tutmaktadır. Bu çalışmanın amacı, hem Osmanlı Devleti’nin müttefikleriyle ilişkilerine daha geniş bir perspektiften ele almak hem de Avusturya-Macaristan’ın Osmanlı Devleti politikasını ortaya çıkarmaktır.

***** Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabını için satın alma linkleri:
Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabını satın al

***** Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri indirme linkleri:
Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabını PDF İndir
Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabını ePub İndir
Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabını ele aldık. Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabının yazarı, Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabının fiyatı ve Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gölgedeki İttifak: Harb-i Umûmî’de Osmanlı-Habsburg İktisadi İlişkileri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information