-->

Tek mi? Çift mi? Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tek mi? Çift mi? kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tek mi? Çift mi? kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tek mi? Çift mi? kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sene 1963, Manisa’nın küçük bir kasabasında yaşayan İbrahim’in hayatı okulu, babasının dükkanı ve ev arasında geçmektedir. Henüz 12 yaşında olduğu için çocukluğunu da yaşamak ister. Ara sıra arkadaşları ile yaptığı ufak tefek yaramazlıklar yüzünden babasından fırça yese de hayatından memnundur. Ama bir gün kasabaya yeni taşınan cami imamı İbrahim’in hayatını değiştirir. Ailesinin zoruyla gönderildiği Kuran kursunda, genelden farklı olarak, tasavvuf ve ahlâk eğitimi de alır. Öğrendiği şeylerden çok etkilenir ve daha o yaşta hayatını doğruluk üzerine kurmaya çalışır. Başlarda çevresinin takdirini kazanan çocuk, bir süre sonra bunun sandığı gibi kolay bir şey olmadığını anlamak zorunda kalır.....

***** Tek mi? Çift mi? kitabını için satın alma linkleri:
Tek mi? Çift mi? kitabını satın al

***** Tek mi? Çift mi? indirme linkleri:
Tek mi? Çift mi? kitabını PDF İndir
Tek mi? Çift mi? kitabını ePub İndir
Tek mi? Çift mi? kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tek mi? Çift mi? kitabını ele aldık. Tek mi? Çift mi? kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tek mi? Çift mi? kitabının yazarı, Tek mi? Çift mi? kitabının fiyatı ve Tek mi? Çift mi? yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tek mi? Çift mi? kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tek mi? Çift mi? kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tek mi? Çift mi? kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tek mi? Çift mi? kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information