-->

Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu eserde bir araya getirilen yazılar, Tâhirü’l-Mevlevî’nin 1920-1923 yılları arasında “Büyüklerimizden” serlevhası ile Mahfil dergisinde ve 1949-1951 yılları arasında ise “İslâm Büyükleri” serlevhası ile İslâm Yolu Mecmuası’nda neşredilmiş sahabe-i kiram hazretlerinden bir kısmının hayatından örnekler içermektedir. Müellifin böyle bir yazı dizisini kaleme almasının sebeplerini ondan dinleyelim:   “Semavî dinlerin en büyüğü Müslümanlık olduğu gibi Müslüman efradının en büyükleri de ashab-ı kiramdır. Çünkü onlar, insanlığın muazzam ve ilâhî mürebbisi bulunan Hazreti Peygamber’in feyz-i sohbeti ve edeb ü terbiyesi mektebinde yetişmişlerdir.   Yağmurun tenmiyesi (neşv ü nema) vermesi ve güneşin terbiyesi bir. Fakat yetiştirdikleri arasında kabiliyet farkı olduğu gibi Resulullah’ın talim buyurduğu hakiki büyüklük de ashaptaki muhtelif kabiliyet dolayısıyla yüce ve üstün dereceler bakımından farklılıklar göstermiştir. Bu yüzden bazıları büyük, bazıları en büyüktür. Bazıları ise büyüklüğün de fevkindedir.   O ulviyetleri örnek tutmamız ve elden geldiği kadar onlara benzemeye çalışmamız için hal tercümelerini öğrenmemiz elzemdir. Kendilerini tanıyabilmekteki fayda dolayısıyla o mukaddes zatların hayatlarına dair bazı malûmat vermeyi ve içlerinden fazla şöhret almamış olanları evvel emirde tanıtmayı düşündüm. Düşüncemin tatbiki için şu satırları karaladım.”                  

***** Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabını için satın alma linkleri:
Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabını satın al

***** Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler indirme linkleri:
Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabını PDF İndir
Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabını ePub İndir
Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabını ele aldık. Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabının yazarı, Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabının fiyatı ve Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tahirü’l-Mevlevî - İnsana Hayret Veren Büyüklükler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information