-->

Sen ve Ötesi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sen ve Ötesi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sen ve Ötesi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sen ve Ötesi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir mektup; var olan satırlardan ziyadesini, bir şiir ise dizelerden ötesini anlatır okumaya hevesli ruhlar ve anlaşılmaya muhtaç gönüller için. Geçmiş hesaplaşmalar, gelecek günlere dair kaygılar, ümitler, hayal kırıklıkları, sabır kıyılarında soluklanmalar, beklemeler, hayaller... Geçmiş ve gelecek arasında, ortasında, içinde -adına her ne derseniz- kalan ve süregelen ömrün özetidir. Sayfaları dolduran sözcüklerden yola çıkar ve yazılamayanların ve yazılmayanların peşine düşersiniz bir dedektif titizliğinde salt ve kült bilgileri öğrenmek adına. On beş mektuptan müteşekkil olan bu eser, gerçekte yaşanmış ve yazılmış onca mektubun gölgesi olup, kaleme alınmasındaki zahmetli süreç de göz önüne alındığında, sadece mektuplardan oluşmayıp güncelerin, şiirlerin, denemelerin ve değerli şair ile fikir adamının güzide alıntılarından kâğıda dökülmüştür. Okuyucunun, eseri okurken bir nebze olsun bu hayat hengâmesinden sıyrılması umuduyla…

***** Sen ve Ötesi kitabını için satın alma linkleri:
Sen ve Ötesi kitabını satın al

***** Sen ve Ötesi indirme linkleri:
Sen ve Ötesi kitabını PDF İndir
Sen ve Ötesi kitabını ePub İndir
Sen ve Ötesi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sen ve Ötesi kitabını ele aldık. Sen ve Ötesi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sen ve Ötesi kitabının yazarı, Sen ve Ötesi kitabının fiyatı ve Sen ve Ötesi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sen ve Ötesi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sen ve Ötesi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sen ve Ötesi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sen ve Ötesi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information