-->

Başlatan Olmak Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Başlatan Olmak kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Başlatan Olmak kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Başlatan Olmak kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Değişimin Yöneticisi OlmakMiktarı hiçe yakın olan bir sermaye ile, hiç yapılmamış ve de yapılmak istenmeyen bir işi yapmaya kalkarsanız, hedef kitleniz yapacağınız ürünün kendi ihtiyacını karşılayacağının farkında bile değilse, yaptığınız iş girişimcilik ekosisteminin olmadığı bir dönemde yapılıyor ve kimsenin ilgisini çekmiyorsa, tüm iş sonuçları olumsuzsa, insanlar sizi hayalcilikle suçluyorsa, sizden tecrübeli olduğunu söyleyen kişiler size yanlış yaptığınızı söylüyor, alaya alıyor ve gururunuzun kırılması için özel bir çaba sarf ediyorlarsa ve tüm bunların ortasında sadece içinizdeki; "Ben doğru bir iş yapıyorum" sesine inanıyorsanız, aramıza hoş geldiniz. Evrende sıradan insanlar değil, değişimin yöneticileri hatırlanır.İlham vermesi umuduyla…

***** Başlatan Olmak kitabını için satın alma linkleri:
Başlatan Olmak kitabını satın al

***** Başlatan Olmak indirme linkleri:
Başlatan Olmak kitabını PDF İndir
Başlatan Olmak kitabını ePub İndir
Başlatan Olmak kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Başlatan Olmak kitabını ele aldık. Başlatan Olmak kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Başlatan Olmak kitabının yazarı, Başlatan Olmak kitabının fiyatı ve Başlatan Olmak yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Başlatan Olmak kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Başlatan Olmak kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Başlatan Olmak kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Başlatan Olmak kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information