-->

Kentsel Dönüşüm Oyunları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Dünyanın gelişmiş ülkelerinde kentsel dönüşüm anlayışı uzun zamanlardan bu yana “barınma ihtiyacına dönük” çalışmalar olmaktan çıkmıştır.   Artık bu ülkelerde yapılan dönüşüm çalışmaları, kent yöneticilerinin önderliğinde, şehir planlayıcılarının önerileriyle, sivil toplum kuruluşlarının denetiminde, yerel halkın kararlara çoğulcu katılımlarıyla ve apayrı anlayışlarla farklı toplumsal alanlarda yürütülmektedir.   Bu çalışmalar çoğunlukla kentlerin ortak kullanım mekanlarında, eskimiş, bozulmalar oluşmuş kent meydanlarında, kültür mirası olan tarihi yapılarda sürdürülmekte, buraların geçmiş dönemlerdeki gibi haraketli canlı yaşamlarının devam ettirilmesi için planlanmakta ve iyileştirmeleri yapılmaktadır.   Kentlerin ekonomik ve sosyal yaşantısında bozulmaların olduğu toplumsal mekanlarda kentsel dönüşüm planlamaları ve dönüşüm çalışmalarına öncelik verilmektedir.   Ülkemizde ise öncelikle ve yalnızca “barınma amaçlı” kentsel dönüşüm adı altında yapılan çalışmaların, özellikle de sismik risk tehlikesi altında bulunan alanlarda depremden zarar görmeden çıkabilmek için, özel yasaların bile çıkartıldığı çalışmalardan, neden istenilen sonuçların alınamadığını bu kitabımızda ortaya koymaya çalıştık.   Üzülerek gördük ki bu yaşamsal konuyu bugünkü anlayış ile çözmeye devam edersek yakın gelecekte ülkemiz ve vatandaşlarımız maalesef çok büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaklardır.   Aslında bu büyük sorundan kurtulmamız için ülkemizin her türlü kaynağı ve yeterli birikimi vardır. Yeter ki sorunların üzerine abartısız, dönüşümün ruhuna uygun, iyi niyetli, çok katılımlı bir anlayışla ve kararlılıkla gidilsin.

***** Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabını için satın alma linkleri:
Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabını satın al

***** Kentsel Dönüşüm Oyunları indirme linkleri:
Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabını PDF İndir
Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabını ePub İndir
Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabını ele aldık. Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabının yazarı, Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabının fiyatı ve Kentsel Dönüşüm Oyunları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kentsel Dönüşüm Oyunları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information