-->

Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yıl 1875, Londra. İnadı ve öfkesiyle nam salmış, alın terinden bihaber Devon’a, birçok kişinin uğruna canını vereceği bir haber müjdelenmişti: Kontluk unvanı! Kardeşi West de dahil, etrafındaki herkes bu unvanı, varlık ve itibar emaresi olarak değerlendiriyordu. Oysa bunun Devon’a tek getirisi; nefret ettiği kuzeninin taze dulu Kathleen, çeyizleri bile hazırlanmamış, dünyadan uzak büyütülmüş üç genç kız ve tam dört yüz yıldır ailenin canına okuyan Eversby Manastırı olmuştu. Fakat herkesin aklına geleni yapmak ve kolay yolu seçmek ona göre değildi. O, ne de olsa bir Ravenel idi... “Sanırım oyunun bu kısmında,” dedi West keyiften dört köşe olmuş hâlde, “soylu kahramanımız genç hanımların imdadına koşup günü kurtarmaya ve her şeyi yoluna koymaya geliyor.” Devon baş ve işaretparmaklarının ucuyla gözlerinin kenarlarını ovaladı. “Gerçek şu ki West, istesem bile bu kahrolası mülkü veya genç hanımları kurtaramam. Daha önce hiç kahraman olmadım ve olmaya da niyetim yok.” Meşhur inadıyla çıktığı bu yolda, “kahramanımız” sandığı kadar kararlı olabilecek mi? Marka Epsilon Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 400 Yayın Tarihi 2021 Yazar Lisa Kleypas Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000007A5PD

***** Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabını için satın alma linkleri:
Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabını satın al

***** Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas indirme linkleri:
Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabını PDF İndir
Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabını ePub İndir
Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabını ele aldık. Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabının yazarı, Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabının fiyatı ve Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Taş Kalpli Kazanova - Lisa Kleypas kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information