-->

kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kerem ile Aslı Anadolu’da, Balkanlar’da, Azerbaycan’da ve Türk Cumhuriyetlerinin bazılarında çok tanınmış bir halk hikâyesidir. Bu hikâye üzerine doktora tezi hazırlamış bilim insanı Ali Duymaz, 1940’lı yıllardan beri kayıp olduğu sanılan ve o yıllarda tanıtımı yapılıp metni yayımlanmadan kalan “Raif Yelkenci Nüshası Hikâyet-i Kerem Han”ın izine yıllar sonra Fransa Millî Kütüphanesi’nde (Bibliothèque nationale de France) rastlar. Yazma, 19. yüzyılın tam ortasında istinsah edilmiş, öbür Kerem ile Aslı nüshalarına göre zengin içerik ve motifleri, dili ve yazım özellikleri bakımından dikkate değer bir eserdir. Yazmanın özlü bir inceleme, çevriyazı metin, açıklayıcı notlar, dizin ve harita ile yayına hazırlanması bu halk klasiğinin araştırılma tarihine ülkemizden yapılmış önemli bir katkıdır. Sevgili uğruna şehirler, dağlar, ırmaklar, fırtınalar aşan, büyüleri sihirleri bozan, hikâye bittiğinde muradına eremeyip ah çekerek yanan bahtsız Kerem, ardından külleriyle sevdiğinin de yanmasına sebep olur. Her satırıyla, her dizesiyle halk kültürümüzü zenginleştiren Kerem ile Aslı Hikâyesi, şairler, yazarlar, sinemacılar, ressamlar, besteciler, gölge oyunu sanatçıları için geçmişte olduğu gibi bugün de ilhamlar sunmaya hazır bir hazine. Marka Yapı Kredi Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 192 Yayın Tarihi 2021 Yazar Ali Duymaz Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000079VG5

***** kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabını için satın alma linkleri:
kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabını satın al

***** kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz indirme linkleri:
kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabını PDF İndir
kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabını ePub İndir
kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabını ele aldık. kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabının yazarı, kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabının fiyatı ve kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. kerem ile Aslı Hikâyesi (Raif Yelkenci Yazması) - Ali Duymaz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information