-->

Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi Hematoloji devamlı olarak kendini yenileyen bir bilim dalıdır. Hematolojik hastalıkların patogenezinde özellikle moleküler düzeyde yeni bilgilerin elde edilmesi hastalıkların daha kolay anlaşılması yanında hedefe yönelik tedavilerin geliştirilmesine olanak sağlamıştır. Bu tedaviler ile kronik myelositer lösemide tirozin kinaz inhibitörleri, immun trombositopenilerde trombopoetin reseptör agonistleri, lenfoproliferatif hastalıklarında anti-CD20 monoklonal antikorlar ve hücre sinyalizasyon proteinlerini inhibe eden ilaçların kullanılması ile hematolojik hastalıkların tedavisinde büyük başarı sağlanmıştır. Burada tercümesini sunduğumuz Hoffbrand'ın 7. baskısının en önemli özelliği kolay taşınabilirliği yanında, hematoloji alanında yeni bilgiler okuyucunun gözünü korkutmadan belli bir bütünlük içerisinde okuyucularına sunmaktadır. Kitap genellikle 10 sahife hacminde 31 bölümden oluşmaktadır. Kendi içinde konuların kolay anlaşılabilir olması için her bölüm özgün şema ve resimleri içermektedir. Kitabın içerdiği şekil ve resimlerin hematoloji alanındaki konuşmalarda kullanılabilir olduğunu da ifade etmek isterim. Konuların bitiminde anlatılan konuya ait özet bulunmaktadır. Kitap çeviri aşamasında gerçekleşen ilerlemeler ilgili alanlarda editör notu olarak kitaba ilave edilmiştir. Bu kitabı Türkçe’ye çevrilmesinde değerli arkadaşlarım Prof Dr Rauf Onur Ek, Prof Dr İrfan Yavaşoğlu, Uz Dr Atakan Turgutkaya ve Yard. Doç. Dr. Özge Bolaman Avcı katkıda bulundu. Kitabın basımının mümkün olduğunca hatasız olabilmesi için kitabın basımını üstlenen EMA Tıp Kitabevi sahibi Adnan Aslan büyük emek verdi. Marka EMA Tıp Kitabevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 367 Yayın Tarihi 2019 Yazar A. Zahit Bolaman Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000OAKAJ

***** Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabını için satın alma linkleri:
Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabını satın al

***** Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi indirme linkleri:
Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabını PDF İndir
Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabını ePub İndir
Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabını ele aldık. Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabının yazarı, Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabının fiyatı ve Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hoffbrand'ın Temel Hematolojisi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information