-->

Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u Bana öyle geliyor ki, başka şehirler ölümlü olabilir ama bu şehir, insanoğlu yeryü­zünde olduğu sürece kalacak. PETRUS GYLLIUS, The Antiquities Of Constantinople, 1561 Bu eğlenceli ve bilgilendirici rehber, sizi İstanbul'un girişimci yolcular için gözde bir yer olduğu Büyük Tur dönemine doğru bir yolculuğa çıkarıyor. İstanbul bir sırlar kentidir. Denetimin yoğun olduğu Topkapı Sarayı'na nasıl erişebileceğinizi öğrenin ve Sultan’ın haremindeki cariyelerin cazibesi ve onları koruyan hadımlar hakkındaki söylentilerin ardındaki gerçeği keşfedin.Hareketli çarşılardaki hüner sahibi, tecrübeli satıcılarla pazarlık yapmayı, Türk hamamında hangi heyecanların sizi beklediğini öğrenin ve dönen dervişlerin garip ritüellerine katılın. Veya Sultan’ı tüm şıklığıyla, görkemli mavnasında Boğaz'ı gezerken izleyin. Osmanlı'nın görkemli saraylarına ve süblizasyon camilerine, onlardan önceki Bizanslıların sanatsal ve mimari başarılarına –özellikle heybetli Ayasofya'nın görkemli bazilikasına- hayranlık ve saygı duymamayı imkânsız bulacaksınız.Yol boyunca Sultan ve hareminden, Bab-ı Âli’yi tutan sadrazama, afili yeniçerilerden kendini beğenmiş elçilere, zengin tüccarlara, uzun beyaz sarıklı müftülere, peçelerinin ardına saklanan Müslüman kadınlara ve Avrupa’nın her köşesinden gelen ve Osmanlı İmparatorluğu’nun bir dizi müthiş milletine uzanan egzotik karakterlerle karşılaşacaksınız. Daha cesur olanlar, köle pazarında sunulan güzel kadınları görebilir, idam izleyen bir kalabalığa katılabilir ya da en tehlikeli kahvehane ve afyon batakhanelerindeki yasaklı lezzetleri tadabilir. Görkemli İstanbul şehrini ziyaret etmek için daha önce hiç bu kadar iyi bir zaman olmadı. 18’i renkli 92 gravür.Kapak: Süleymaniye Camii'nin çağdaş bir gravürü. Marka Sola Unitas Basım Dili İngilizce Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 144 Yayın Tarihi 2019 Yazar Charles Fitzroy Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000O88G9

***** Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabını için satın alma linkleri:
Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabını satın al

***** Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u indirme linkleri:
Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabını PDF İndir
Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabını ePub İndir
Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabını ele aldık. Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabının yazarı, Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabının fiyatı ve Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Günde Beş Kuruşa Sultan'ın İstanbul'u kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information