-->

Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Hz. Mevlânâ’nın “Sen okyanustaki bir damla değilsin, damladaki okyanus işte o sensin.” sözünden aldığı ilhamla yola çıkan Damladaki Okyanus; iyiliği ve güzelliği hatırlatmaya, yaymaya, bizzat uygulamaya dönük bir iyilik hareketidir. Zira biliyoruz ki kötülüğü savacak ve bizi iyileştirecek olan tek şey iyilik ve güzellik! Hepimiz samimiyetle, hâlis niyetle, tamamen karşılıksız ve beklentisiz bir şekilde güzel şeyler yapsak ülke ve dahi dünya bambaşka bir hale bürünmez mi bir anda? Sel gibi bir iyilik hareketi olsa değişmez mi bu hava? Sen okyanusta basit bir damla değilsin dostum. Böyle etkisiz, böyle aciz görme kendini. Sen içinde, sınırlarını bile bilmediğin, hareket etmedikçe de asla öğrenemeyeceğin, engin ve muazzam bir okyanus taşıyan damlasın. Çevir yüzünü çerden çöpten, çevir yüzünü musibetten. İyiliğe, güzelliğe, kalplerin irtibatıyla ortaya çıkacak olan asıl güce, sevgiye ve muhabbete odaklan. İçinde saklı duran o sessiz ama derin okyanus, o aziz potansiyel, o aziz öz sen hareket etmedikçe çıkmayacak ortaya. Haydi biraz hareket et, biraz kımılda ki damladaki okyanus çıksın ortaya. Haydi az gayret et de bir damla, bir damla daha derken damlalar dönüşsün okyanuslara! Marka Tuti Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 304 Yayın Tarihi 2021 Yazar Mümine Yıldız Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000007A3N0

***** Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabını için satın alma linkleri:
Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabını satın al

***** Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız indirme linkleri:
Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabını PDF İndir
Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabını ePub İndir
Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabını ele aldık. Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabının yazarı, Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabının fiyatı ve Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Damladaki Okyanus - Mümine Yıldız kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information