-->

Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Marcus Brutus; devlet adamı, filozof, barış destekçisi, savaşçı, komplocu ve suikastçı… Kathryn Tempest, bu eşsiz kitabında Brutus’un farklı yönlerini kadim metinlerin ışığında ilerleyerek anlatıyor. Mitlerin bir kenara bırakılarak değerlendirildiği bu kitapta Brutus’un aslında ne kadar gizem dolu ve kimilerine göre tuhaf bir insan olduğu ortaya çıkıyor. Özellikle de en yakın arkadaşı Sezar’ın öldürülmesinde aldığı başat rol irdelenerek Tempest okuruna soru sorduruyor: Brutus’un yaptığı doğru muydu, halka karşı görevini çiğnemiş miydi? Brutus’un bu biyografisi Kathryn Tempest’in kullandığı kaynaklar ve araştırmalarıyla bu zamana kadar okuduklarınızdan daha fazlasını size verecek. Brutus hakkında bilinmeyenleri nesnel bir şekilde ele alan bu kitap kendi sonuçlarınızı çıkarmanıza yardım edecek. Oldukça kapsamlı olan bu kitapla, Brutus’un kişisel ve politik kimliği gün yüzüne çıkacak, “soylu katil” Brutus efsanelerden kurtulacaktır. Bu toplulukta Sezar’ı çok sevmiş biri varsa derim ki ona, Brutus’un Sezar’a sevgisi daha az değildi onunkinden. Öyleyse neden Sezar’a karşı ayaklandın, derse bu dost bana, şu karşılığı veririm: Sezar’ı daha az sevdiğim için değil, Roma’yı daha çok sevdiğimden. Caesar yaşayıp da hepinizin köle olarak ölmeniz mi daha iyi yoksa Sezar ölüp de hepinizin hür insanlar olarak yaşamanız mı? Sezar beni severdi, ağlarım onun için; mutluluğa ermişti, sevinirim; bir kahramandı, saygı duyarım; ama tutkuya kapıldı, öldürürüm. Shakespeare, Julius Caesar Marka Yeditepe Yayınevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 464 Yayın Tarihi 2021 Yazar Kathryn Tempest Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000007AC4N

***** Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabını için satın alma linkleri:
Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabını satın al

***** Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest indirme linkleri:
Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabını PDF İndir
Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabını ePub İndir
Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabını ele aldık. Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabının yazarı, Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabının fiyatı ve Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Brutus Soylu Katil - Kathryn Tempest kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information