-->

Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
AYDIN PSİKOLOJİ YAYINLARI HAYVAN OKULU PSİKOLOJİ SERİSİ 4'LÜ KİTAP SETİ, HÜSO VE MAHREMİYET EĞİTİMİ, KABARIK VE ÖFKE KONTROL, ZIPZIP VE ÖZGÜVEN, DUYGU ETKİNLİKLERİ 1-HÜSO VE MAHREMİYET EĞİTİMİ Çocuklarına mahremiyet eğitimi vermek isteyen ebeveynlerin çocuklarıyla beraber okuyacakları ve mahremiyet eğitimini kolaylıkla çocuklarına verebilecekleri, bu eğitimi verirken Hüso aracılığı ile nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatan bir eser. Küçük yaş grubu çocukların dikkat süresi göz önünde bulundurularak 24 sayfa olarak tasarlanmıştır. 2-KABARIK VE ÖFKE KONTROL Çocuklarda öfke kontrol farkındalığı oluşturmak, öfke hali durumunda neler yapılması gerektiğini çocuklara anlatabilmek amacı ile tasarlanmıştır. Hayvan Okulu Psikoloji Serisinin 2. Kitabıdır. 28 Sayfa + kapaktan oluşmaktadır. Tamamı kuşe baskıdır. 3-ZIPZIP VE ÖZGÜVEN Çocuklarda sağlıklı özgüven gelişimini sağlamak amacı ile Psikolog Anıl ŞEN tarafından kaleme alınmıştır. 36 sayfadan oluşan Zıpzıp ile Özgüven kitabı ebeveynlerin, kitabın içerisindeki QR kod uygulaması ile özgüven eğitim videosu yayınlandı içeriklerine ücretsiz erişimini sağlamaktadır. Kitap ölçüleri: 26 cm * 21 cm 4-DUYGU ETKİNLİKLERİ Duygu Etkinlikleri Kitabı, Psikolog Anıl Şen ve Psikolog Nazlı Aysu Şen tarafından çocukların duygularını ebeveynlerine sağlıklı bir şekilde yansıtmalarına yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Çocuklarınızla eğlenirken bir yandan da onların iç dünyalarına ufak bir yolculuk yapacaksınız bu etkinlik kitabında. Kitabı bir anda değil aralıklarla ve bir iki etkinlik tamamlayarak ilerlemeniz önerilmektedir. Duygu Çıkartma Sayfası Hediyesidir. Kitap 24 sayfadan oluşmaktadır. Tamamı renkli kuşe kağıt baskıdır. Marka Alfa Zeka Basım Dili Türkçe Boyut Büyük Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 120 Yayın Tarihi 2021 Yazar Kolektif Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000079WUP

***** Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabını için satın alma linkleri:
Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabını satın al

***** Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri indirme linkleri:
Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabını PDF İndir
Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabını ePub İndir
Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabını ele aldık. Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabının yazarı, Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabının fiyatı ve Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Alfa Zeka Hüso ve Mahremiyet Eğitimi, Kabarık ve Öfke Kontrol, Zıpzıp ve Özgüven, Duygu Etkinlikleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information