-->

Yabancı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yabancı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yabancı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yabancı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
... Herkes ondan kaçıyordu. Bulaşıcı bir hastalığa müptela olmuşçasına istenmiyordu bu dünyada. Yeryüzü onca genişliğiyle dar geliyordu sanki. “Koca dünya beni kabul etmiyor.” diyordu gözyaşlarını dökerken......Yüzünü yıkarken aynadaki yansımasını izledi uzun uzun… Diğer çocuklardan ne farkı olduğunu anlamaya çalıştı. Kısa, dik ve kocaman delikleri olan bir burun, hafif çekik siyah gözler, esmer bir surat, düz saçlar, kalın dudaklar, dar bir alın… Kimliğini her fırsatta ele veren göstergeler bunlar mıydı acaba? Sihirli bir sözcükle diğer çocuklara benzemek istedi. Alnına yazılmış yazgısını değiştirip, diğer çocuklarınki gibi bir yazgıya geçiş yapmayı ne çok istedi o an...

***** Yabancı kitabını için satın alma linkleri:
Yabancı kitabını satın al

***** Yabancı indirme linkleri:
Yabancı kitabını PDF İndir
Yabancı kitabını ePub İndir
Yabancı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yabancı kitabını ele aldık. Yabancı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yabancı kitabının yazarı, Yabancı kitabının fiyatı ve Yabancı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yabancı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yabancı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yabancı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yabancı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information