-->

Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitap, ebelerin EFM uygulama, sonuçlarını yorumlama ve riskli durum varlığında uygun girişimler yaparak sorumlu hekime haber verme becerilerini güçlendirmeye katkı sunmak amacıyla hazırlanmıştır. Konu anlatımları, güncel rehberler ışığında, klinik deneyimler ve vaka örnekleriyle zenginleştirilmiş ve ebelerin ihtiyaç duyduklarında başvurabilecekleri bir kaynak hazırlanmaya çalışılmıştır. Kitabın hazırlanma sürecinde bizlere, meslektaşlarımız ve ebelik öğrencilerinden gelen eğitim istekleri ve Ebeler Derneği’nin düzenlediği EFM sempozyumlarına gösterilen yoğun ilgi rehberlik etmiştir. Marka Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 150 Yayın Tarihi 2021 Yazar Nazan Karahan Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV00000424IB

***** Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabını için satın alma linkleri:
Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabını satın al

***** Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan indirme linkleri:
Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabını PDF İndir
Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabını ePub İndir
Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabını ele aldık. Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabının yazarı, Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabının fiyatı ve Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Vakalarla Elektronik Fetal Izlem - Nazan Karahan kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information