-->

Sen De Mi? - Janet Gurtler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Konuşmaya, dinlemeye devam etmeliyiz. Çünkü ancak bu şekilde dünyayı  değiştirebiliriz.#MeToo hareketi yayılmaya başladığında birçok insan gibi Janet Gurtler da geçmişte yaşadıklarını hatırlayanlardan biriydi. Maruz kaldığı her taciz, bu sosyal medya hareketiyle su yüzüne çıktı. Bu nedenle kendisine hiç anlatılmayan bir gerçeği gençlere anlatmak için harekete geçmeye karar verdi. Hiçbir insan cinsel istismara maruz kalmamalı, güvensiz bir duruma düşürülüp olduğundan daha değersiz hissettirilmemeliydi.Elinizde tuttuğunuz kitap işte bu ihtiyaçlardan doğdu. İçerdiği yirmi beş farklı yazara ait oldukça özel hikâyeler, “Bu neden benim başıma geldi?” diye sorgulayıp olanları kendi suçu gibi gören gençleri güçlendirmeyi amaçlarken yetişkinlere de dinlemeleri ve değişime doğru bir adım atmaları için ışık tutuyor.“Genç-yetişkin yazarları, yaşanan korku dolu gerçekleri değerli görüşleriyle anlatırken bu yirmi beş hikâyenin derlemesi merak uyandırıp okuru derinden etkileyecek. Okunması gereken ve güçlendirici bir antoloji…” — Kirkus Reviews Marka Martı Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 336 Yayın Tarihi 2021 Yazar Janet Gurtler Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000024V3D

***** Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabını için satın alma linkleri:
Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabını satın al

***** Sen De Mi? - Janet Gurtler indirme linkleri:
Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabını PDF İndir
Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabını ePub İndir
Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabını ele aldık. Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabının yazarı, Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabının fiyatı ve Sen De Mi? - Janet Gurtler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sen De Mi? - Janet Gurtler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information