-->

Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sefarad Güzergâhları, Osmanlı tarihi ve Yahudi tarihi çalışan araştırmacıları bir araya getirerek aile yadigârlarının, belgelerinin ve hatıra nesnelerinin 19. yüzyılın sonlarındaki ve 20. yüzyılın başlarındaki Osmanlı İmparatorluğu’ndan Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) göç sürecini kavramsallaştırmamıza nasıl yardımcı olduğuna dair bir tartışma ortaya koyuyor. Hem ABD’deki hem de eski Osmanlı topraklarındaki aile arşivlerinin ortak önemi üzerine düşünülen kitabın hareket noktasında, Washington Üniversitesi’ndeki Sefarad Araştırmaları Dijital Koleksiyonu ve bu koleksiyonun oluşum süreci bulunuyor. Koleksiyon, Akdeniz havzasındaki Sefarad Yahudileriyle ilişkili arşiv belgeleri ve kayıtların tutulduğu ilk büyük dijital veri havuzu niteliğinde, topluluk öncülüğünde gelişen bir arşiv. Makaleleriyle kitaba katkıda bulunan yazarlar, bu arşivden yola çıkarak Sefarad geçmişine dair çalışmalarda özel koleksiyonların rolü üzerine düşünüyor; Sefarad müziği ve edebiyatının yanı sıra yeni medya, dijitalleşme, araştırmacı podcast yayıncılığı ve aile yadigârlarının Osmanlı Sefarad kültürünü korumadaki rolü gibi konularda örnek çalışmalar sunuyorlar. Kerem Tınaz, Koç Üniversitesi Tarih Bölümü’nde doktor öğretim üyesidir. Oscar Aguirre-Mandujano, Pennsylvania Üniversitesi Tarih Bölümü’nde doktor öğretim üyesidir. Marka Koç Üniversitesi Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 264 Yayın Tarihi 2021 Yazar Kerem Tınaz Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004XC8K

***** Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabını için satın alma linkleri:
Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabını satın al

***** Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz indirme linkleri:
Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabını PDF İndir
Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabını ePub İndir
Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabını ele aldık. Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabının yazarı, Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabının fiyatı ve Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sefarad Güzergâhları:arşivler, Nesneler ve Abd’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi - Kerem Tınaz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information