-->

Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansıferide'nin Dansı Kitap Açıklamasıferide 6 Yaşında, Sevimli Ve Muzip Bir Kız. Pek Çok Özelliğinin Yanı Sıra Dans Etmeyi Çok Seviyor. Dans Gösterisine Hazırlanan Ve Evde Prova Yapan Feride, Sizce Kimi Üzüyor, Bunun Sonucunda Neler Öğreniyor?feride Serisi, Dürüstlük, Alçak Gönüllülük, Saygı, Empati Ve Kendine Güven Gibi Değerleri, Keyifli Bir Şekilde Çocuklara Anlatan Öykülerden Oluşmaktadır. Serinin Ilk Kitabı Olan Feride'nin Dansı'nın Teması, ‘saygı'dır.i̇rem Aksoy'un Yazdığı Feride'nin Dansı, Merve Öztemel'in Sevimli Çizgileriyle Renklendi. (Tanıtım Bülteninden) Hamur Tipi : Kuşesayfa Sayısı : 24ebat : 22 X 22i̇lk Baskı Yılı : 2021baskı Sayısı : 1. Basımdil : Türkçe Marka Pöti Kare Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 24 Yayın Tarihi 2021 Yazar Kolektif Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV0000044OLN

***** Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabını için satın alma linkleri:
Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabını satın al

***** Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif indirme linkleri:
Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabını PDF İndir
Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabını ePub İndir
Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabını ele aldık. Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabının yazarı, Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabının fiyatı ve Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Pöti Kare Pötikare Yayıncılık Feride'nin Dansı - Kolektif kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information