-->

Paris'te Uzun Bir Gece Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Paris'te Uzun Bir Gece kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Paris'te Uzun Bir Gece kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Paris'te Uzun Bir Gece kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
CWA Uluslararası Hançer Ödülü Sahibi Times, Telegraph ve FT’nin 2019’un en iyi kitapları seçkisi İsrailli bir teknoloji firması yöneticisi, Charles de Gaulle Havalimanı’nda kırmızılara bürünmüş bir kadınla birlikte ortadan kaybolduğunda, herkes genç çiftin kaçamak yaptığını ve bunun gayet normal olduğunu düşünür. Ancak İsrail yine de ülke çapında alarma geçmiştir. Paris Polis Teşkilatı’ndan Komiser Léger bu olayda çok fazla tesadüf olduğunu fark eder. Aynı uçaktan inen başka bir İsrailli gencin silah zoruyla otel odasından kaçırılmasıyla şüpheleri doğrulanır. Bir yandan uluslararası diplomatik kriz patlak verirken, bir yandan da kurbanları tanımlama ve kaçırılmalarının ardındaki nedeni bulma yarışı hızlanır. Aynı anda gizli Çinli komando grubu çatılardan olanları izlemekte ve her geçen dakika Paris’in çeşitli yerlerinden morga yeni cesetler taşınmaktadır. Bu, gerçekten de Işıklar Şehri’nin en uzun gecesidir. “Nefes kesecek kadar heyecanlı.” The Times  “Gerilim dozu yüksek bir casusluk romanı.” Daily Telegraph  

***** Paris'te Uzun Bir Gece kitabını için satın alma linkleri:
Paris'te Uzun Bir Gece kitabını satın al

***** Paris'te Uzun Bir Gece indirme linkleri:
Paris'te Uzun Bir Gece kitabını PDF İndir
Paris'te Uzun Bir Gece kitabını ePub İndir
Paris'te Uzun Bir Gece kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Paris'te Uzun Bir Gece kitabını ele aldık. Paris'te Uzun Bir Gece kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Paris'te Uzun Bir Gece kitabının yazarı, Paris'te Uzun Bir Gece kitabının fiyatı ve Paris'te Uzun Bir Gece yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Paris'te Uzun Bir Gece kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Paris'te Uzun Bir Gece kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Paris'te Uzun Bir Gece kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Paris'te Uzun Bir Gece kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information