-->

Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Hayatını incelediğimizde, yeryüzüne rahmet yaymak için gönderilen son elçi olan Hz. Muhammed’in (s.a.v.), insanlığın vicdanını temsil ettiğini rahatça görebiliriz.” “Hz. Muhammed’in (s.a.v.) engin affediciliği, hoşgörüsü ve anlayışı çağımız Müslümanlarınca yeterince doğru değerlendirilmiş midir, bilemiyorum! Eğer Hz. Resul yeterince tanınıyor, değerlendiriliyor ve okunuyor olsaydı Müslümanlar, aralarındaki problemlerin birçoğunu çözmüş olurlardı. Dahası radikal okumaların önü de kapanmış olurdu. Dünya bugün bir Hz. Muhammed (s.a.v.) tavrına muhtaçtır. Kavgaların, cinayetlerin, savrulmaların, hazımsızlıkların tavan yaptığı, herkesin kendi mahallesini temize çıkarmaya çabaladığı şu yılgın dünyamızda Hz. Muhammed (s.a.v.) kurtuluş, sevgi, anlayış ve merhamet adına bir iksirdir. Bugün artık hem Müslüman toplumlara hem de gayrimüslimlere Hz. Muhammed’i (s.a.v.) anlatmak, tanıtmak zamanıdır. Açık ve net örneklerle. Elinizdeki kitap dilerim bu bakış tarzını yansıtacak yeni çalışmalara vesile olur, kapı açar.” -Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Marka Turkuvaz Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 168 Yayın Tarihi 2021 Yazar Nihat Hatipoğlu Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005J2EG

***** Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabını için satın alma linkleri:
Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabını satın al

***** Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu indirme linkleri:
Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabını PDF İndir
Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabını ePub İndir
Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabını ele aldık. Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabının yazarı, Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabının fiyatı ve Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Önder (S.a.v.) ve Tolerans - Nihat Hatipoğlu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information