-->

Melek - Sema Bayramoğlu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Melek - Sema Bayramoğlu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Melek - Sema Bayramoğlu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Melek - Sema Bayramoğlu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kaybettiği eşinin acısında boğulan genç bir baba... Her şeyden habersiz sıradan bir hayat süren masum bir kadın... Ve destansı bir kalp meselesi... Kader, Biricik ve Deniz'i talihsiz bir kaza sonucu bir araya getirmişti. İkisinin de birbirlerine karşı garip bir bağı vardı; birlikte de olamıyorlardı, birbirileri olmadan da... Peki aralarındaki bu karmaşanın sebebi neydi? Günler sonra ikisi de bunu, çok çarpıcı bir şekilde öğreneceklerdi. Peki ya bu gerçeklerin cehenneminde yanan kim olacaktı? Marka Kuytu Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 342 Yayın Tarihi 2021 Yazar Sema Bayramoğlu Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004WUA7

***** Melek - Sema Bayramoğlu kitabını için satın alma linkleri:
Melek - Sema Bayramoğlu kitabını satın al

***** Melek - Sema Bayramoğlu indirme linkleri:
Melek - Sema Bayramoğlu kitabını PDF İndir
Melek - Sema Bayramoğlu kitabını ePub İndir
Melek - Sema Bayramoğlu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Melek - Sema Bayramoğlu kitabını ele aldık. Melek - Sema Bayramoğlu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Melek - Sema Bayramoğlu kitabının yazarı, Melek - Sema Bayramoğlu kitabının fiyatı ve Melek - Sema Bayramoğlu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Melek - Sema Bayramoğlu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Melek - Sema Bayramoğlu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Melek - Sema Bayramoğlu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Melek - Sema Bayramoğlu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information