-->

Kutsal Çile - Raif Cilasun Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu roman, Sudan’da başlayan ve Türkiye sahillerine bir küçük kayıkla bırakıldıktan sonra, balıkçı kulübelerinde devam eden ve çileler yumağına dönüşen bir hayatın hikayesi... Bir büyük mücadele örneği... itile-kakıla, el kapılarında büyüyen ve bu şartlar altında yaradannı arayan, aradığını bulan ve kendisini O’na adayan bir gencin serüvenini nefesiniz kesilerek okuyacaksınız. Sizi gerçek mutluluğun engin denizlerine seyahat ettirirken bugüne kadar hissetmediğiniz duygularla gözyaşlarınıza engel olamayacağınız akıcı ve sürükleyici bir anlatımla hazırlanmış olan bu eser Sudan’daki inanç mücadelesinin bir romanıdır... Hayatınızdaki zorlukları, çileleri ve en önemlisi gayesini ve bu gaye uğruna yapılan mücadeleyi, ulaşılan zaferleri okuyucularımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Marka Çile Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 334 Yayın Tarihi 2020 Yazar Raif Cilasun Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004W6IT

***** Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabını için satın alma linkleri:
Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabını satın al

***** Kutsal Çile - Raif Cilasun indirme linkleri:
Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabını PDF İndir
Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabını ePub İndir
Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabını ele aldık. Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabının yazarı, Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabının fiyatı ve Kutsal Çile - Raif Cilasun yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kutsal Çile - Raif Cilasun kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information