-->

Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Elinizdeki kitap, Kur’ân’ı hem vahiy ve vahiy öncesi dönemini hem de vahyin başlamasıyla birlikte gelişim ve değişim sürecini, nüzul ve nüzul biçimlerini (keyfiyet-i nüzul), metnin oluşumunu ve nihayet Mushaf hâline geldikten sonra bir kısım ilimler aracılığıyla onun özü ve içeriğine ilişkin ele alınan temel meseleleri incelemektedir. Akademik bir çalışma ola rak hazırlanan bu eser, aslında Kur’ân ilimleri içinde müstakil ve bağımsız bir ilim dalı olmayı bir türlü başaramamış, Kur’ân’ın doğasını doğrudan açığa çıkarabilecekken usul kitaplarının arasına birkaç satırla sıkıştırılmış, bir ilim dalına dikkat çekmeyi de hedeflemektedir: Bu ilim dalı; klasik ilimler tasnifinde, Kur’ân’ın yaklaşık 23 sene boyunca, onun parça parça nazil olması anlamına gelen “Tencîmü’lKur’ân”dır. Bu ilim dalının gelişim seyri, bize göre, aynı zamanda onun doğası üzerine serd-i kelam etmeyi de mümkün kılmaktadır. Kitapta ele alınan konulardan bazıları şunlardır: - Kelamullah nedir ve Allah konuşur mu? - Allah ile konuşulur mu? - Kur’ân Beytülizze’ye niçin indirilsin? - Tevrat ve İncil bir defada mı nazil oldu? - Tencimen indirilmiş olamaz mı? - Kur’ân pasajları nasıl oluşturulmuştur? Marka Araştırma Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 192 Yayın Tarihi 2020 Yazar Faruk Tuncer Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005F674

***** Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabını için satın alma linkleri:
Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabını satın al

***** Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer indirme linkleri:
Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabını PDF İndir
Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabını ePub İndir
Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabını ele aldık. Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabının yazarı, Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabının fiyatı ve Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kur'an'ın Doğası Üzerine - Faruk Tuncer kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information