-->

Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Özellikle son asırlarda insan kaynaklı faktörler sonucu ekolojik sistemde denge bozukluklarının giderek artması insanı muhatap alan vahiy kaynaklı İslam kültür ve medeniyetinin çevre hakkındaki yaklaşım ve prensiplerinin neler olduğunu gündeme getirmektedir.Bu çalışmanın öncelikli amacı Kur’ân’ın insanın çevresiyle ve çevresini oluşturan canlı-cansız varlıklarla arasında dengeli, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabileceği bir ortamın nasıl sağlanabileceği hakkında sunduğu temel ilkeleri ortaya çıkarmaktır.Elinizdeki bu kitap, gündeme dair hayvan katliamları ve tüm dünyayı tehdit eden virüsler gibi çevreyi ilgilendiren birçok konuda Kur’ânî perspektifi yakalama ve gelecek nesillere iyi bir çevre mirası bırakmanın temel kodlarına ulaşma imkânı sunmaktadır. Marka Araştırma Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 150 Yayın Tarihi 2020 Yazar Necmettin Çalışkan Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005F676

***** Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabını için satın alma linkleri:
Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabını satın al

***** Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan indirme linkleri:
Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabını PDF İndir
Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabını ePub İndir
Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabını ele aldık. Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabının yazarı, Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabının fiyatı ve Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kur’an’da Çevre Bilinci - Necmettin Çalışkan kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information