-->

Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Vahyin muhatapları olan toplumların özellikle karşı çıktıkları konular nelerdir? Onların itiraz ve muhalefetleri karşısında, Kur’ân ve peygamberler nasıl bir tutum sergilemişlerdir? Muhatapların bu tutumlarına karşılık onları ikna etmek için hangi üslup ve yöntemler benimsenmiştir? Tartışmalarda gözetilen hedefler neler olmalıdır? Hangi tür tartışmalar bizi istenilen hedeflere ulaştırır, hangi tür tartışmalar ise olumlu bir sonuca ulaştırmayacağı için yasaklanmıştır? Bütün bu hususların ortaya konulması yanında, vahyin muhataplarıyla girdiği ilişkinin mahiyetini ve bu ilişkide hem muhatapların hem de hem de vahyin yöntemlerini tespit etmek, Kur’ân’da yer alan canlı üslubu daha iyi kavramamıza yardımcı olacaktır. Marka Fecr Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 236 Yayın Tarihi 2021 Yazar Bayram Köseoğlu Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004VX5K

***** Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabını için satın alma linkleri:
Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabını satın al

***** Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu indirme linkleri:
Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabını PDF İndir
Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabını ePub İndir
Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabını ele aldık. Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabının yazarı, Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabının fiyatı ve Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kur'an-I Kerim'de Ikna Yöntemleri - Bayram Köseoğlu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information