-->

Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kozmik Komedya yaşamının büyük bölümünü bilgi derleyerek geçiren bir edebiyat araştırmacısının ürünü. Böyle biri için bilginin ve alıntıların dünyası da tıpkı içinde soluklandığı doğal koşullar ve başa çıkmaya çalıştığı toplumsal ilişkiler yumağı kadar gerçektir. Bu kitap yaşamı; ağaçlar, dağlar, denizler, insan ilişkileri/duyguları/aşkları aracılığıyla değil de metinlerin dünyasından yola çıkarak anlatıyor. Yıldız Ecevit, yaşamı da, kendini de bilgi aracılığıyla çözümleme çabasına girişirken okuru çok çeşitli okumaların oluşturduğu çoğulcu bir ortama çekiyor. Romanın kahramanı Dantel kimi zaman Kafka’yla birlikte korkular cehenneminin diplerine iniyor, kimi zaman Schopenhauer’in kendisine parmak sallayan söylevini dinlemek zorunda kalıyor, kimi zaman Tezer Özlü’nün toplum cehennemindeki haykırışlarıyla irkiliyor; kimi zamansa modern fiziğin sarmalında Stephen Hawking’in önüne serdiği bilgiler aracılığıyla ‘Ben’inin kozmolojik kökenine inmeyi deniyor ve ulaşılmaz gerçekliği Carlos Castaneda’nın şamanlarının dünyasında yakalamaya çalışıyor. Kurgu şablonu olarak Dante’nin İlahi Komedya’sının kullanıldığı ve postmodernist bir yaklaşımla metinlerarası düzlemde oluşturulan romanda, Dantel de tıpkı Dante gibi Cehennem/Araf/Cennet dolaşıp duruyor… çeşitli donanımlara sahip rehberler eşliğinde… ama Dante’ninkine pek benzemeyen mekânlarda… modern toplumun cehenneminde… bilginin kutsallaştırıldığı arafta… ve konturları kesin çizilmemiş bir cennette… ‘Ben kimim’ sorusunun ardı sıra… Kozmik Komedya alıntıların ve düşünsel bütünlüğün bir aradalığı… Türkçede alışılmadık bir roman. Bir bilgi romanı! Marka Everest Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 526 Yayın Tarihi 2021 Yazar Yıldız Ecevit Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005OJ3J

***** Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabını için satın alma linkleri:
Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabını satın al

***** Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit indirme linkleri:
Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabını PDF İndir
Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabını ePub İndir
Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabını ele aldık. Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabının yazarı, Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabının fiyatı ve Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kozmik Komedya - Yıldız Ecevit kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information