-->

Kelime Gezgini Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kelime Gezgini kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kelime Gezgini kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kelime Gezgini kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kelime Gezgini bizleri sözcüklerin peşine takıp kültürlerarası bir seyahate davet ediyor. Bir taraftan uzayda gezegenden gezegene macera dolu heyecanlı bir yolculuk yaparken bir taraftan da metnin içine ustalıkla yerleştirilmiş kelimelerin kökenlerini öğreniyoruz. Macera boyunca Atatürk’ün dilimize kazandırdığı kelimelerden, gezegenlere, jelibondan köfteye kadar uzanan geniş yelpazedeki sözcüklerin etimolojik açıklaması ile baş başa kalıyoruz. Dertlerini uzun uzun konuşmak yerine kısaltılmış kelimeler ve emojilerle anlatan çocuklarımız ve gençlerimizin toplumla doğru bir iletişim kurabilmesi için dilimizi bilmesi çok kıymetli. Etimoloji alanına ilgi duyan çocuk ve yetişkinler için ilk kaynak sayılabilecek olan eser, aynı zamanda bir başucu ve başvuru kitabı olma özelliğine de sahip. Eğlendirirken öğretme yönteminin başarılı bir örneği olan Kelime Gezgini, sürükleyici bir kurgu içinde ustaca işlenmiş kelimelerin kökenleri, bulmacaları ve göz alıcı çizimleriyle ailece elinizden bırakamayacağınız bir eser.   Döndü İçöz Çocuk Gelişim Uzmanı

***** Kelime Gezgini kitabını için satın alma linkleri:
Kelime Gezgini kitabını satın al

***** Kelime Gezgini indirme linkleri:
Kelime Gezgini kitabını PDF İndir
Kelime Gezgini kitabını ePub İndir
Kelime Gezgini kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kelime Gezgini kitabını ele aldık. Kelime Gezgini kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kelime Gezgini kitabının yazarı, Kelime Gezgini kitabının fiyatı ve Kelime Gezgini yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kelime Gezgini kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kelime Gezgini kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kelime Gezgini kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kelime Gezgini kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information