-->

İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong “Bu derin, rahatsız edici, zorlayıcı, önemli bir kitap… Büyüleyici ve keskin bir dille yazılmış bu hikâye sizi saracak ve aynı zamanda şaşırtacak.” —Susan Orlean, The Library Book [Kütüphanelerin Bilinmeyen Dünyası] ve The Orchid Thief’in [Orkide Hırsızı] yazarı 11 Ağustos 2008’de on sekiz yaşındaki Marie, Washington, Seattle yakınlarındaki dairesinde maskeli bir adamın kendisine tecavüz ettiğini bildirdi. Birkaç gün içinde polis ve Marie’nin en ya kınları onun hikâyesinden şüphelenmeye başladı. Polis yön değiştirerek Marie’yi araştırmaya koyuldu. Hikâyesindeki tutarsızlıklar ve başkalarının şüpheleriyle yüzleşen Marie, kendini kaybetti ve anlattıklarının yalan olduğunu söyledi. Polis, onu yalan ve yanıltıcı ifade vermekten suçlu buldu. İki yıl sonra bir cinsel saldırı vakasını araştırmakla görevli iki dedektif, bir seri tecavüzcüyle karşı karşıya olduklarını keşfetti: Kurbanlarını fotoğraflayan, görüntüleri çevrimiçi olarak yayınlamakla tehdit eden ve tüm fiziksel kanıtları silmek için hesaplanmış adımlar atan bir adamla. Soruşturma dosyalarına, kapsamlı röportajlara dayanan İNANILMAZ, şüphenin, yalanların ve adaletin peşinden giden ve rahatsız edici gerçekleri gün yüzüne çıkarmaktan bir adım bile geri durmayan sarsıcı bir süreci gözler önüne sermektedir. “Bu, araştırmacı gazetecilik ustaları tarafından yazılmış, yıkıcı ancak gerekli bir eser.” —Bryan Stevenson, Just Mercy’nin [Sadece Merhamet] yazarı Marka Martı Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 336 Yayın Tarihi 2021 Yazar Ken Armstrong, T. Christian Miller Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00001AMR85

***** İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabını için satın alma linkleri:
İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabını satın al

***** İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong indirme linkleri:
İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabını PDF İndir
İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabını ePub İndir
İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabını ele aldık. İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabının yazarı, İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabının fiyatı ve İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İnanılmaz - T. Christian Miller - Ken Armstrong kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information