-->

Gün Işığı - Eric Ambler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gün Işığı - Eric Ambler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gün Işığı - Eric Ambler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gün Işığı - Eric Ambler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Topkapı Sarayı’nın beklenmedik ziyaretçileri Dolandırıcı Arthur Abdel Simpson, Atina’da havaalanında karşılaştığı Harper’a her zamanki kurban profiline uyduğunu düşünerek yaklaşır. Fakat Harper’ın saf bir kurbandan çok daha fazlası olduğu ortaya çıkar. Kısa süre içinde Simpson kendini önce şüpheli bir otomobili Türkiye sınırından geçirmeye çalışırken bulacak, sonra da eline düştüğü polisin sunduğu iki seçenekle karşı karşıya kalacaktır: Ya polisle işbirliği yapıp eski meslektaşlarına ihanet etmeli ya da cezaevine düşmeyi göze almalıdır. Harper ve mücevher hırsızı çetesininse İstanbul’da bambaşka planları vardır... Çağdaş gerilim ve casusluk romanlarının öncüsü kabul edilen Eric Ambler, tekinsiz komploların içine düşen sıradan insanların maceralarını konu alan romanlarıyla tanındı. Renkli karakterlerle dolu Gün Işığı, Ambler’ın en eğlenceli romanlarından biri olmasının yanı sıra Jules Dassin’in 1964 yapımı klasik filmi Topkapı’nın da çıkış noktasıdır. “Ambler, ardından gelen taklitçilerinin üzerinde bir zirve gibi yükseliyor.”-Los Angeles Times “Ambler’ın yazdığı tek bir sıkıcı paragraf yok.” -Sunday Times “Bay Ambler olağanüstü bir yazar.” -Alfred Hitchcock Marka Yapı Kredi Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 256 Yayın Tarihi 2021 Yazar Eric Ambler Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004XC84

***** Gün Işığı - Eric Ambler kitabını için satın alma linkleri:
Gün Işığı - Eric Ambler kitabını satın al

***** Gün Işığı - Eric Ambler indirme linkleri:
Gün Işığı - Eric Ambler kitabını PDF İndir
Gün Işığı - Eric Ambler kitabını ePub İndir
Gün Işığı - Eric Ambler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gün Işığı - Eric Ambler kitabını ele aldık. Gün Işığı - Eric Ambler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gün Işığı - Eric Ambler kitabının yazarı, Gün Işığı - Eric Ambler kitabının fiyatı ve Gün Işığı - Eric Ambler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gün Işığı - Eric Ambler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gün Işığı - Eric Ambler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gün Işığı - Eric Ambler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gün Işığı - Eric Ambler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information