-->

Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
1960 yılında Rize’nin Hemşin Kantarlı köyü Cunda mahallesinde doğan  şair on dört yaşında şiir yazmaya on beş yaşında saz çalmaya başlamıştır. İlk öğrenimini köyünde (Kantarlı Köyü ilk Okulu) Köy Enstitüsü Öğretmenlerin eğitiminde bitirmiş, 1970 yılı Eylül ayında  eğitimine devam etmek  için Başkent Ankara ya gelmiştir.   Ortaokul ve liseyi Ankara da KMKL Lisesinde bitirdikten  sonra,  Yüksek okula başlamış ve AÖF Sosyal Bilimler bölümünden  mezun olmuştur. Çeşitli iş kollarında çalışan şair en son ABŞB  Zabıta Dairesi başkanlığından 2018 yılında emekli  olmuştur. Halen Ankara da yaşamını sürdüren şair evli ve iki kız çocuğu babasıdır. ... Şair, şiirlerinde ana tema olarak genelde halk şiirini  seçmiş  yedili sekizli  on birli hece ölçüsünü  kullanarak yazmaktadır, azda olsa serbest vezinle yazdığı şiirler ile anı niteliğinde kısa hikâyecikleri de vardır. Konularında, Ozanlık geleneği ne  bağlı kalarak özünde sevgiyi  işlemekte olup  genelde  halkın dertlerini , sosyal olayları, sıla hasretini, özlemi, aşkı, gurbeti  ve  hicvi (taşlamalar)  işlemektedir. Sosyal aktivitelerinin  yanında; Halkın yanında olmak Hakkın yanında olmaktır şiarıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

***** Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabını için satın alma linkleri:
Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabını satın al

***** Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler indirme linkleri:
Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabını PDF İndir
Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabını ePub İndir
Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabını ele aldık. Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabının yazarı, Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabının fiyatı ve Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gönül Dilimden Sazim Teline / Şiirler – Dörtlükler – Özlü Sözler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information