-->

Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Arka Kapak Yazısı: Kusur bulanların yanında huzur bulamazsınız... Dört bir yanımız, dünyanın kendi etrafında döndüğüne inanan narsislerle çevrili... İşin garibi, bir narsise âşık olmak fazlasıyla kolay... Çünkü onlar üstün zekâları, manipülasyon kabiliyetleri ve karizmalarıyla yeryüzünün en çekici âşıkları... Ne yazık ki sevmek yerine, seviyor gibi yapabilme ustalıkları yadsınamayacak kadar güçlü... Hakan Mengüç’ün kaleme aldığı GİTMELİ MİYİM KALMALI MIYIM adlı bu kitap romancılığın ezberlerini bozarak yepyeni bir okuma disiplini vaat etmesinin yanı sıra, narsisizmin gölgesinde yaşanan huzursuz ve mutsuz ilişkilerin psikolojik dehlizlerine inerek günümüz ilişkilerine ayna tutuyor. Bu kitapta bir narsisin yarattığı alevlerle dolu sahte cennetten nasıl kaçabileceğinizin ve giderek yok edilmekte olan özgüveninizi nasıl geri kazanabileceğinizin ipuçlarıyla da karşılaşıyor olacaksınız. Çünkü bu sadece bir roman değil, aynı zamanda bir kurtuluş yolu... Aleyna ve Ertan’ın “aşk gibi” görünen savaşında kendinizden çok şey bulacaksınız. Marka Destek Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 280 Yayın Tarihi 2021 Yazar Hakan Mengüç Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000001587R

***** Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabını için satın alma linkleri:
Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabını satın al

***** Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç indirme linkleri:
Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabını PDF İndir
Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabını ePub İndir
Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabını ele aldık. Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabının yazarı, Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabının fiyatı ve Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım - Hakan Mengüç kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information