-->

Dünya Tarihinde Askeri Strateji Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Jeremy Black yine keskin tarihsel kavrayışı günümüze ait önemli derslerle birleştirebileceğini göstermektedir. Stratejik karar alma ile ilgisi olan herkes, hatta askerî alanın çok dışındakiler bile, bu gayet rahat okunabilir akademik çalışmadan faydalanacaktır. Geçmişteki büyük karar verici figürlerin meseleleri bazen doğru ancak çoğu zaman ise yanlış anladıklarını görmek isteyenler de yine aynı şekilde bu kitabı yararlı bulacaklardır.”   Andrew Roberts, Churchill: Walking with Destiny’nin yazarı   “Jeremy Black, Britanya’nın en önde gelen tarihçilerindendir. Askerî strateji konusunda ise dünyada bir liderdir. Bu çarpıcı ve yaratıcı çalışmasıyla yetkinliğini strateji hakkındaki küresel anlatıyı da kapsayacak şekilde genişletmiştir.”   John Bew, Citizen Clem: A Life of Attlee’nin yazarı   “Bu kitap stratejinin dinamiklerini çok geniş bir düzlemde akıllı, merak uyandıran ve ayrıca son derece âlimane bir şekilde anlatmayı başarmaktadır… Okuyucuya sadece stratejinin küresel tarihinin birçok veçhesi hakkında bilgi vermiyor, aynı zamanda okuyucuyu konu ve tarihî sorunlar hakkında düşünmeye teşvik ediyor.”   Alaric Searle, Armoured Warfare: A Military, Political and Global History’nin yazarı   “Bu kitap stratejinin iç yüzünü anlamaya yönelik kıymetli bilgiler veriyor.”   Beatrice Heuser, Financial Times   “Black’in en güçlü tarafı bu kitapta tamamen görüldüğü üzere uluslararası tarih hakkındaki derin bilgisidir.” Lawrence Freedman, History Today     “Dünya Tarihinde Askerî Strateji, okumak için ayrılan zamana değer bir çalışmadır. Sadece yirmi dört sayfaya sığdırılmış stratejik düşünce hakkındaki kapsamlı bir literatür değerlendirmesi olan girişi, strateji ile ilgilenen ve özellikle de stratejinin pratiğini desteklemeyi umanlar tarafından okunması gereklidir.” Yarbay Nathan Finney, ARMY Magazine

***** Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabını için satın alma linkleri:
Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabını satın al

***** Dünya Tarihinde Askeri Strateji indirme linkleri:
Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabını PDF İndir
Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabını ePub İndir
Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabını ele aldık. Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabının yazarı, Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabının fiyatı ve Dünya Tarihinde Askeri Strateji yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Dünya Tarihinde Askeri Strateji kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information