-->

Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İbadet; Allahü Teala'nın yapılmasını istediği işleri yapmak yapılmasını istemediği yasaklarından kaçınmak anlamına gelir. Onun rızasına uygun yaşam sürmek "ibadet etmek" demektir. Demek oluyor ki, İslam dininin bütün emirlerini Allah'ın emirleri olduğu için yerine getirmemiz ve bütün yasaklarını da Allah'ın haram kıldığı şeyler olduğu için yapmamamız ibadet sayılmaktadır. Elinizdeki kitapta namaz, oruç, Hac, zekat, kurban gibi temel ibadetler ile ilgili doyurucu detaylara yer verildiği gibi abdest, taharet, nikah, cenaze gibi her birisi kendi başına bir ibadet sayılan ve vazife sorumluluklara da yer verilmiştir. Fatiha suresinin "ancak ve yalnız Sana ibadet ederiz ve yalnız Senden yardım dileriz" mealindeki ayetleri her müslümanın, ibadetini hangi şuurla yapması gerektiğini en güzel şekilde açıklamaktadır. Herkesin başucu kitabı olabilecek nitelikteki bu eser faydalı bir rehber olma niteliğine sahiptir Marka Çile Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Büyük Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 432 Yayın Tarihi 2020 Yazar Ali Eren Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004W6IP

***** Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabını için satın alma linkleri:
Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabını satın al

***** Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren indirme linkleri:
Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabını PDF İndir
Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabını ePub İndir
Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabını ele aldık. Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabının yazarı, Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabının fiyatı ve Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Büyük Ibadet Rehberi - Ali Eren kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information