-->

Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu roman, zevk ve eğlence medeniyetinin bataklığında boğulmak üzere olan torununu kurtarabilmek için, son nefesine kadar mücadele eden bir insanın, göz yaşartan hikayesidir. Model olarak seçilen batı dünyasının içine düştüğü ahlaki çöküntü ve genç insanların bataklıktaki acı çırpınışları… Köklerinden kopartılan tazecik fidanların ibret dolu hayatlarını bu kitapta okuyacaksınız.. Dini ve insani değerleri aşağılayarak medeni olduklarını zanneden anne ve babaların zavallılıklarına içiniz sızlayarak şahit olacaksınız. Gerçek kurtuluşun reçetesini öğrenerek huzurlu bir insan olmak yerine; yanlış yollara sapanların, düştükleri ibret verici halleri anlatan, küçük büyük herkesin seveceği bir roman. Marka Çile Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 221 Yayın Tarihi 2020 Yazar Raif Cilasun Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004W6IV

***** Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabını için satın alma linkleri:
Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabını satın al

***** Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun indirme linkleri:
Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabını PDF İndir
Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabını ePub İndir
Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabını ele aldık. Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabının yazarı, Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabının fiyatı ve Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bir Annenin Feryadı - Raif Cilasun kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information