-->

Aşk-ı Memnu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Aşk-ı Memnu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Aşk-ı Memnu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Aşk-ı Memnu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Halid Ziya Uşaklıgil’in, yayımlandığı ilk günden bu yana en çok ilgiyi toplamış eseri hiç şüphesiz Aşk-ı Memnu’dur. Karamsarlık, umut ve vicdan azabının kol kola gezdiği satırlarda yazar, yasak bir aşk hikâyesini konu alır. Romanı, çağdaşlarından ayıran yönü, olaylarla birlikte kişilik tahlillerine de geniş yer vermesidir. Uşaklıgil’in olgunluk dönemine ait Aşk-ı Memnu’su için zıtlıkların birleşimi demek yanlış olmaz. Sevgi, nefret, haset, erdem ve hırs arasında salınan bir sarkaçta sallanan Bihter, gitgide yalnızlaşan Nihal’le gün ve gece gibi zıttır. Olgun ve müşfik Adnan Bey, züppe yeğeni Behlül’ün tam tersi bir karaktere sahiptir. Fakat bunlara rağmen bir insana “kötü” demeden önce yaşadıklarına bakmayı salık veriyor roman. Zaten kahramanların kişisel tarihine baktığımızda, bir insan hakkında kesin yargılarda bulunmanın imkânsızlığı ortaya çıkıyor.

***** Aşk-ı Memnu kitabını için satın alma linkleri:
Aşk-ı Memnu kitabını satın al

***** Aşk-ı Memnu indirme linkleri:
Aşk-ı Memnu kitabını PDF İndir
Aşk-ı Memnu kitabını ePub İndir
Aşk-ı Memnu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Aşk-ı Memnu kitabını ele aldık. Aşk-ı Memnu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Aşk-ı Memnu kitabının yazarı, Aşk-ı Memnu kitabının fiyatı ve Aşk-ı Memnu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Aşk-ı Memnu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Aşk-ı Memnu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Aşk-ı Memnu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Aşk-ı Memnu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information