-->

Tanrı’yı Beklerken Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tanrı’yı Beklerken kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tanrı’yı Beklerken kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tanrı’yı Beklerken kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bu kitap, Fransız filozof ve toplumbilimci  Simone Weil’in en önemli eserlerinden biridir. Weil’in Tanrı sevgisi üzerine kaleme almış olduğu denemeler ve mektuplarından oluşmaktadır. Tanrı’yı Beklerken adı rastgele seçilmiş değildir. Onun bekleyişi, efendinin dönüşünü bekleyen hizmetçinin uyanık durumunu gösterir; onun içini kemiren ‘tamamlanmamış’ bir karakteri ifade eder. Weil için Tanrı’nın son derecede uçsuz bucaksız sevgisi, zamanın ve mekânın sonsuzluğu üstünden gelir bulur bizi. Bizim bekleyişimizden azadedir O’nun gelişi; ama zamanında gelir o... İnsan, iyiliği beklemek ve kötülüğü uzaklaştırmaktan başka şey yapmamalı. Sadece kötülük tarafından sarsılmamak için kas gücünü kullanmalıdır. Tanrı’yı arzu etmek ve geri kalan her şeyden vazgeçmek, selamete erdiren budur sadece.   

***** Tanrı’yı Beklerken kitabını için satın alma linkleri:
Tanrı’yı Beklerken kitabını satın al

***** Tanrı’yı Beklerken indirme linkleri:
Tanrı’yı Beklerken kitabını PDF İndir
Tanrı’yı Beklerken kitabını ePub İndir
Tanrı’yı Beklerken kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tanrı’yı Beklerken kitabını ele aldık. Tanrı’yı Beklerken kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tanrı’yı Beklerken kitabının yazarı, Tanrı’yı Beklerken kitabının fiyatı ve Tanrı’yı Beklerken yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tanrı’yı Beklerken kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tanrı’yı Beklerken kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tanrı’yı Beklerken kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tanrı’yı Beklerken kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information