-->

Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İslam ilim geleneğinin en önemli unsurlarından biri olan şerh ve haşiye telifi, bilginin anlaşılması, muhafazası ve aktarılması hususunda muteber bir ilmî faaliyet ve eser telif usulü olarak yüzyıllarca sürdürülmüştür. Son yıllarda İslamî ilimlerin farklı dalları açısından şerh-haşiye literatürünü değerlendiren çalışmalar yapılmakla birlikte, siyer alanında bu konuya dair kapsamlı yaklaşım sergileyen bir eser henüz ortaya konulmamıştır.      Söz konusu eksikliği gidermek için atılan bir adım niteliğindeki bu çalışma, siyer yazıcılığında şerh ve haşiyelerin tarihî gelişimini ve bu gelenek içerisinde telif edilen eserleri tespit ederek, Abdurrahman es-Süheylî’nin (ö. 581/1185) İbn Hişâm’ın es-Sîretü’n-nebeviyye’sine yazdığı er-Ravzü’l-ünüf adlı şerhi üzerine Moğultay b. Kılıç’ın (ö. 762/1361) telif ettiği ez-Zehrü’l-bâsim adlı haşiyesinin siyer yazıcılığındaki yerini belirlemek amacıyla kaleme alınmıştır.

***** Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabını için satın alma linkleri:
Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabını satın al

***** Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği indirme linkleri:
Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabını PDF İndir
Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabını ePub İndir
Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabını ele aldık. Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabının yazarı, Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabının fiyatı ve Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Siyerde Şerh-Haşiye Geleneği & Moğultay b. Kılıç Örneği kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information