-->

Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çalışmada navlun sözleşmesinden doğan sorumluluğunun sınırlandırılması incelenmiştir. Değerlendirme yapılırken Türk Ticaret Kanunu'nun sorumluluğu sınırlandırma hakkı hükümlerinin mehazı olan Lahey-Visby Kuralları ve Hamburg Kuralları'nın düzenlemeleri de göz önünde tutulmuş ve mehaza uygun yorum yapılmaya çalışılmıştır. Aynı şekilde bu milletlerarası sözleşmeleri benimseyen ülkelerde verilen yargı kararlarına değinilerek milletlerarası hukukta hükümlerin ne şekilde yorumlandığı tespit edilmiştir. Türk Ticaret Kanunu'nun yürürlüğe girmesinden sonra yayımlanan içtihatlar da değerlendirilerek taşıyanın, fiili taşıyanın ve bu kişilerin adamlarının sorumluluğunu sınırlandırma hakkı açıklanmıştır.

***** Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabını için satın alma linkleri:
Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabını satın al

***** Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması indirme linkleri:
Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabını PDF İndir
Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabını ePub İndir
Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabını ele aldık. Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabının yazarı, Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabının fiyatı ve Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Navlun Sözleşmesinden Doğan Sorumluluğun Sınırlandırılması kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information