-->

Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Cebinizde dört buçuk şey görmekle kendinizi zengin ve İslâm’ı fakir zannederseniz hazain açıldığı zaman züğürt kaldığınızı görür mahcup olursunuz.” Ahmet Mithat Efendi Hıristiyanların misyonerlik faaliyetleri karşısında Müslümanların gaflete düşmelerini engellemek amacıyla Hıristiyanlığın iç yüzünü anlatmak gerektiği inancındadır. Avrupa’da etkili olan ilim adamlarının saldırılarına karşı bir müdafaa yayımlama ihtiyacı neticesinde bu eseri ortaya koyar. Müdafaa yöntemi olarak Hıristiyanların yaptığı gibi kendi kaynaklarını kullanmayı seçmek yerine, daha çok Hıristiyan kaynakları kullanarak, kendilerinin de yalanlayamayacakları gerçekler üzerinden münazara etme yolunu tercih eder. Hıristiyanlık doğmadan önceki şartlar, Havariler hakkında elde ettiği bilgiler, Havarilerin Hz. İsa’dan sonraki faaliyetleri, Hıristiyanlıktaki çeşitli mezhepler ele aldığı konular arasındadır. Bu yayında, eserin dili ve üslubunda herhangi bir sadeleştirme yoluna gidilmemiştir. Günümüz okuru için yabancı sayılabilecek kelimelerin anlamları ile bazı özel isimlerle ilgili açıklamalar dipnotlarda verilmiştir.

***** Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabını için satın alma linkleri:
Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabını satın al

***** Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır indirme linkleri:
Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabını PDF İndir
Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabını ePub İndir
Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabını ele aldık. Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabının yazarı, Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabının fiyatı ve Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Müdafaa (1. Cilt) & Ehl-i İslam’ı Nasraniyet’e Davet Edenlere Karşı Kaleme Alınmıştır kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information