-->

Kalemimdeki Kadın Kokusu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Derin bir rüyadayım Asla uyanamam çığlığına. Kör olurum cahil bir budaktan Hatta sararıp düşen yapraklar Yol etmiştir ömrümüzün rıhtımına. Deniz öyle tuz kokar, Gökyüzü öyle mavidir, Balıklar keyiftedir kıvançlı. “Bu özgürlük benimle Yaşanan sana uzak” der gibidir.   Kadındır aşkı, tutkuyu, ayrılığı, vuslatı, kanımızı ateşleyen. Enerjiyi ve belki nefret ve dahi ihaneti, sadakati yaşatan. Bu sebeptendir, ‘Kalemimdeki Kadın Kokusu’ diyor şair. Dünden yarına uzanmak için yazdığı mısraların arasında kaybolmaya, Zâri tapşırmasının anlamına inmeye ne dersiniz?

***** Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabını için satın alma linkleri:
Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabını satın al

***** Kalemimdeki Kadın Kokusu indirme linkleri:
Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabını PDF İndir
Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabını ePub İndir
Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabını ele aldık. Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabının yazarı, Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabının fiyatı ve Kalemimdeki Kadın Kokusu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kalemimdeki Kadın Kokusu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information