-->

İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ramazan ayında özellikle teşvik edilen ibadetlerden itikâfa dair kaleme alınmış en kapsamlı çalışma olan eser, yazarının çok sayıda kaynağa başvurarak ortaya koyduğu güçlü bünyesiyle dikkat çekici bir emeğin ürünü. İtikâfın uygulanışını çok yönlü biçimde ve görüşlerin delilleriyle açıklayan, İslam ilim geleneğinde etkili olmuş ilmî eserlerden istifadeyle kaleme alınan kitap, dipnotlarındaki ayrıntılı işçiliğe rağmen okura konunun pratiğini ve arkaplan derinliğini aynı anda sunabiliyor. Son devir Irak ulemasından Kubeysî'nin bu önemli eseri Nureddin Yıldız çevirisiyle şimdi Türkçe'de.

***** İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabını için satın alma linkleri:
İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabını satın al

***** İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri indirme linkleri:
İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabını PDF İndir
İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabını ePub İndir
İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabını ele aldık. İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabının yazarı, İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabının fiyatı ve İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İtikaf & Hükümleri ve Müslüman Hayatındaki Yeri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information